Устаткування для громадського харчування
М'ясорубка
М'ясорубки МІМ-300 і МІМ-600 призначені для подрібнення м'яса та риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси та набивання ковбас на підприємствах громадського харчування. М'ясорубки випускаються...
Овочерізка МПО
Овочерізка МПООпис: Овочерізка МПО (машина для переробки овочів) — призначена для нарізки сирих овочів (картоплі, буряків, моркви, гарбуза та ін.) на частинки різної форми, тонкого подрібнення картоплі, моркви, для шатківниці капусти на п...
Овочерізка ROBOT-COUPE CL 50
Овочерізки застосовуються для швидкого та якісного нарізування та подрібнення сирих та варених овочів та фруктів на частинки різної геометричної форми. Промислові овочерізки простоти та безпеки у використанні мають сучасний дизайн та широкий мо...
Овочерізка Гамма 5 А
Овочерізка Гамма 5 А, Росія Продуктивність, кг/год 400
Овочерізка CHEF 400 CE
Овочерізка CHEF 400 CE, C.EL.ME Продуктивність, кг/год 300 ...
Машини протирочно-різальні МПР-350М, МПР-350М-01, МПР-350М-02
Машини протирочно-різальні МПР-350М, МПР-350М-01, МПР-350М-02 призначені для протирання варених продуктів (картоплі, буряків, моркви, рідких каш, гороху, квасолі, яблук, сиру тощо). д.), нарізки сирих та варених продуктів (картоплі, буряк...
Фритюрниця для Берлінерів (пончиків) ел. серії WFB (360шт/год)
Габаритні розміри – 1060х980х1500 мм. Розміри жаровні – 835х610х150 мм. - Растойка перекидач. Злив для олії. Три протвиня. Гарний стан Фритюрниця для смаження пончиків з шафою для розтиття T...
Гриль притискний
Верхня поверхня для смаження: 210х220 мм. Нижня поверхня для смаження: 220х230 мм. t: 50-300 °C. Верхня та нижня поверхні рифлені. Корпус із нержавіючої сталі. Загальна інформація: