Устаткування для громадського харчування

М'ясорубка

М'ясорубки МІМ-300 і МІМ-600 призначені для подрібнення м'яса та риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси та набивання ковбас на підприємствах громадського харчування. М'ясорубки випускаються...

Розділ: Устаткування для громадського харчування

М'ясорубка МІМ-250

250 ​​кг/год

Розділ: Устаткування для громадського харчування
Розділ: Устаткування для громадського харчування

Овочерізка МПО

Овочерізка МПООпис: Овочерізка МПО (машина для переробки овочів) — призначена для нарізки сирих овочів (картоплі, буряків, моркви, гарбуза та ін.) на частинки різної форми, тонкого подрібнення картоплі, моркви, для шатківниці капусти на п...

Розділ: Устаткування для громадського харчування

Овочерізка ROBOT-COUPE CL 50

Овочерізки застосовуються для швидкого та якісного нарізування та подрібнення сирих та варених овочів та фруктів на частинки різної геометричної форми. Промислові овочерізки простоти та безпеки у використанні мають сучасний дизайн та широкий мо...

Розділ: Устаткування для громадського харчування

Овочерізка Гамма 5 А

Овочерізка Гамма 5 А, Росія Продуктивність, кг/год 400

Розділ: Устаткування для громадського харчування

Овочерізка CHEF 400 CE

Овочерізка CHEF 400 CE, C.EL.ME Продуктивність, кг/год 300 ...

Розділ: Устаткування для громадського харчування

Машини протирочно-різальні МПР-350М, МПР-350М-01, МПР-350М-02

Машини протирочно-різальні МПР-350М, МПР-350М-01, МПР-350М-02 призначені для протирання варених продуктів (картоплі, буряків, моркви, рідких каш, гороху, квасолі, яблук, сиру тощо). д.), нарізки сирих та варених продуктів (картоплі, буряк...

Розділ: Устаткування для громадського харчування

Фритюрниця для Берлінерів (пончиків) ел. серії WFB (360шт/год)

Габаритні розміри – 1060х980х1500 мм. Розміри жаровні – 835х610х150 мм. - Растойка перекидач. Злив для олії. Три протвиня. Гарний стан Фритюрниця для смаження пончиків з шафою для розтиття T...

Розділ: Устаткування для громадського харчування

Гриль притискний

Верхня поверхня для смаження: 210х220 мм. Нижня поверхня для смаження: 220х230 мм. t: 50-300 °C. Верхня та нижня поверхні рифлені. Корпус із нержавіючої сталі. Загальна інформація:

Розділ: Устаткування для громадського харчування