Різне
Преси для піци Sigma SPZ
Піца-преси Sigma використовують холодний метод формування тестової заготівлі. Повністю імітують ручну працю піццайолу. Піца-преси Sigma SPZ 40 та SPZ 50 використовують холодний метод формування тестової заготівлі. Прес для піци Sigma SPZ...
Розділ: Різне
Шафа шокової заморозки Apach SH05
Шафа шокового заморожування працює в 2-х режимах:Швидке охолодження (від +90 до +3°С). Цей режим використовується для швидкого охолодження готових страв до +3 ° С за короткий проміжок часу. За такої інтенсивності охолодження...
Розділ: Різне
Міксер молочний Воронеж-4 СжН-3
Міксер Воронеж-4 для молочного та фруктового коктейлю /змішувальна установка сжн «фенікс-електро»/У виробництві молочних коктейлів міксер Воронеж є класичним стандартом професійного харчового обладнання. Кожен із нас пам'ятає ...
Розділ: Різне