Сковороди
Сковорода СЕСМ-0.2
Електросковорода СЕСМ-0.2 підходить для професійної кухні в їдальнях, кафе, міні-пекарнях, ресторанах. Також апарат використовується у виробництві харчової продукції в промислових масштабах. Сковорода електрична
Сковороди електричні СЭЧ-0,45
Сковорода електрична СІЧ-0,45 Призначена для теплової обробки напівфабрикатів методом смаження, гасіння та пасування на підприємствах громадського харчування.Техні...
Сковорода СЕСМ-0,5
Сковороди СЕСМ-0,5 з чашею, що перекидається, універсальне теплове обладнання для підприємств громадського харчування, кафе, барів і ресторанів, фаст-фудів використовується для приготування соусів, теплової обробки напівфабрика...
Сковорода 0.2;045; (0.5)NAGEMA
ОписСковорода електрична професійна СЕН-0,45 використовується на підприємствах громадського харчування і є ідеальним рішенням для приготування плову, рагу, соусу, чебуреків, а також для смаження й тушкування м'яса й...