МАШИНА ДЛЯ ДЕКОРОВАННЯ КОНДИТЕРСКИХ ЗІЗІЛИЙ
у чудовому стані
машина для розбризкування олії, яєць, цукрових сиропів, помадки, шоколадної глазурі, нанесення на кондитерські вироби жовчних мас. Обладнання для розбризкування шоколадної глазурі дає змогу декорувати вироби різними способами, створюючи ефект снігу, вельвету, гранул, апельсинової кірки, точки тощо.
Категорія: Хлібопекарське та кондитерське обладнанняПідкатегорія: Різне
Інші товари з цієї категорії
- Обсмажування арахісу з сорочкою
- МАК-1 - Багатофункціональний кухонний апарат
- Ірисна лінія
- Машина для глазурування пряників А2-ТКЛ
- Машина темпераційна МТ-250
- Машина для розпилення шоколаду Choco-Spray 100
- Млин диференціальний 310 Nagema
- НАМАЗУВАЛЬНА МАШИНА NAGEMA
- Різка вафельних листів NAGEMA
- Преси для піци Sigma SPZ
- Змішувач харчових продуктів
- ПОРШНЕВИЙ ШПРИЦ-ДОЗАТОР GAMI
- Сухемолка BOKU
- Ирисная лінія
- Пекарня Туреччина
- Машина темпераційна МТ-250;МТ-100
- Темперуюча машина безперервної дії PLUS
- Круассаномат CIM-1500 Італія