Машина темпераційна МТ-250;МТ-100
100;250 л, електрообогрівання.
Темпераційні машини та темперсборні, з неіржавкої та чорної сталі.
Темперашини використовуються переважно в харчовій промисловості пі виробництві кондитерських виробів. Темперзбірники можуть бути обладнані заважками, Редуктором, сорочками для обігріву та іншим додатковим обладнанням, відповідно до технічного завдання замовника. Темпераційні машини можуть бути виготовлені з неіржавкої сталі, чорної сталі, а також комбінований варіант. Темперашини можуть бути різного об'єму:
- Темперашина МТ-100;
- Темперашина МТ-150;
- Темперашина МТ-200;
- Темперашина МТ-250;
Призначена для темперування з перемішуванням кондитерських мас (різних начинок, цукеркових, шоколадних, мармеладних та ін. мас). Для перероблення начинок і шоколадних мас передбачені різні швидкості обертів заважали через встановлення двигуна з різною швидкістю оберту
Категорія: Хлібопекарське та кондитерське обладнанняПідкатегорія: Різне
Інші товари з цієї категорії
- Обсмажування арахісу з сорочкою
- МАК-1 - Багатофункціональний кухонний апарат
- Ірисна лінія
- Машина для глазурування пряників А2-ТКЛ
- Машина темпераційна МТ-250
- Машина для розпилення шоколаду Choco-Spray 100
- Млин диференціальний 310 Nagema
- НАМАЗУВАЛЬНА МАШИНА NAGEMA
- Різка вафельних листів NAGEMA
- Преси для піци Sigma SPZ
- Змішувач харчових продуктів
- ПОРШНЕВИЙ ШПРИЦ-ДОЗАТОР GAMI
- Сухемолка BOKU
- МАШИНА ДЛЯ ДЕКОРОВАННЯ КОНДИТЕРСКИХ ЗІЗІЛИЙ
- Ирисная лінія
- Пекарня Туреччина
- Темперуюча машина безперервної дії PLUS
- Круассаномат CIM-1500 Італія