Машина темпераційна МТ-250;МТ-100

100;250 л, електрообогрівання.

Темпераційні машини та темперсборні, з неіржавкої та чорної сталі.

Темперашини використовуються переважно в харчовій промисловості пі виробництві кондитерських виробів. Темперзбірники можуть бути обладнані заважками, Редуктором, сорочками для обігріву та іншим додатковим обладнанням, відповідно до технічного завдання замовника. Темпераційні машини можуть бути виготовлені з неіржавкої сталі, чорної сталі, а також комбінований варіант. Темперашини можуть бути різного об'єму:

  • Темперашина МТ-100;
  • Темперашина МТ-150;
  • Темперашина МТ-200;
  • Темперашина МТ-250;

Призначена для темперування з перемішуванням кондитерських мас (різних начинок, цукеркових, шоколадних, мармеладних та ін. мас). Для перероблення начинок і шоколадних мас передбачені різні швидкості обертів заважали через встановлення двигуна з різною швидкістю оберту

 

Категорія: Хлібопекарське та кондитерське обладнанняПідкатегорія: Різне
<< Повернутись до списку