КСМ 100
Машини кремозбивальні призначені для збивання мас напівфабрикатів під час виготовлення тортів, кексів, рулетів та інших кондитерських виробів.
Продуктивність, кг/год — 120
кексової маси — 60
білковою — 80
бісквітної — 120
пісочного тіста — 55
Робоча місткість, л 100
Швидкість обертання збивача, об/хв 220-280
Регулювання частоти обертання безступеневе
Підйом і опускання чана механічне
Висота підіймання чана, мм 1420
Потужність, кВт 2,2
Габаритні розміри, мм 1175х910х1640
Маса, кг, не більш ніж 680
Міксер 100 л, після капремонту.
Категорія: Хлібопекарське та кондитерське обладнанняПідкатегорія: Міксери та кремозбивальні
Інші товари з цієї категорії
- Кремовзбивальна машина ЦГ-103
- Кремовзбивальна машина МПВ-100
- Кремовзбивальна машина МВУ-60
- Міксер КСМ-100
- Міксер 60л (Угорщина)
- Машина збивальна МВ-35М
- Міксер 25л з плавним регулюванням оборотів
- Міксер 10л «НАГЕМА»
- Міксер МПВ-100
- Міксер планетарний Tekno Stamap C-LINE 60
- Кремовзбивальна машина МВ-60;МПВ-60;МВУ-60
- Міксер 10л «НАГЕМА» з підігрівом діжі
- Кремозбивальна машина Boku (Німеччина) 30 л
- Міксер планетарний Starmix PL60TVARE
- Міксер планетарний «Spar SP-800A «8л /SPAR Канада/
- Кремоварка АВК-30 (масляна сорочка)
- Кремовзбилка МВУ-60
- Кремовзбивальна машина МВ-60;МПВ-60;МВУ-60
- Кремовзбивальна м-на 60 л (Угорщина)
- Міксер МВ-6
- Миксер 25л
- КСМ 100
- Спіральний міксер SP 130 DC Rupas pack 2011
- Планетарний міксер Tekno Stamap tk60