Круассаномат Seweer Rondo
Продуктивність круасаномату шт./год
за 3-х рядів, виріб 80-100 грамів 1800
за 4-х рядів, виріб 75-85 грамів 2400
за 5-х рядах, виріб 45-65 грамів 3000
за 6-х рядів, виріб 25-45 грамів 3600
за 7-х рядів, виріб 12-25 грамів 4200
Відмітні характеристики обладнання для виробництва круасанів:
робота круасонату повністю автоматизована;
Розділ: Хлібопекарське та кондитерське обладнанняКатегорія: Формувальні та відсаджувальні машиниПідкатегорія: Формувальні
Інші товари з цієї категорії
- Роторна для печива (РМП)
- рогликова машина
- Машина ШР-1М для цукрового печива
- Машина формувальна А2-ШФЗ
- Машина для виробництва багетів (Італія – Польща)
- Мультіекструзійна машина Tecno-Stamp (Італія)
- роторна-машина-серії-rfn-для-виробництва-печива
- Машина для формування тестових заготовок А2 ШФЗ
- Круассаномат фірми Teknostamap (Італія)
- Ротаційно-формувальна машина LASER RM50-60/N
- ANKO Формувальна м-на для виготовлення-ва виробів із начинкою SD-97B
- Машина ротаційна формувальна РМП-3м
- Баранкова машина Б4-58
- Лінія донатів (пончиків) (США)
- Лінія виробництва хліба, пити, булочок Lippelt