Круассаномат фірми Teknostamap (Італія)
Круассаномат Croymat фірми Teknostamap (Італія) призначений для високоякісного та продуктивного автоматичного формування круасанів із пласту тіста намотаного на качалку та формування інших борошняних виробів із пласту тіста, намотаного на качалку. Круасани без начинки, вагою від 15 до 150 г.
Принцип роботи круасаномату Croymat
Калібратор на вході: слугує для калібрування тіста до необхідної товщини та скріплює смуги тіста між собою, уникаючи формування "хвостів" і "голов" тестових смуг. Вузол намотування: регулювання розкриття та змикання валків калібрування дає змогу змінювати кількість обертів під час намотування тіста. Щільність намотування регулюється ступенем змикання або відкриття транспортерів, що дає змогу випускати вироби будь-якого типу. Стрічки транспортера намотування легко знімаються для швидкого промивання й чищення. Система різання: різання тіста відбувається у дві фази з тим, щоб тісто не прилипало до штампа. Різниця швидкостей транспортерів дає змогу забезпечити нормальне проходження трикутників у вузлі намотування. Ролики різання можуть бути замінені за кілька секунд.
Особливості круасаномату:
• Ідеальна машина для нарізування та формування круасанів, а також нарізання виробів зі слоєного та інших типів тіста (міні-піци, конвертики, джерела тощо)
• Машина для круасанів обладнана вхідним траспортером із бічними роликами для зрізання відходів.
• Перед групою нарізування встановлені калібрувальні валки.
• Для нарізання круасанів кріпляться два різальні вали: поздовжнє та поперечне різання.
• За заявкою клієнта круасаномат може бути укомплектований валями різання виробів інших форм (круглої, овальної, квадратної, шестикутної тощо) і вихідним транспортером, керованим педаллю.
Характеристики круасономату:
Потужність, кВт | 2,5 |
Ширина стрічки, мм | 580 |
Продуктивність, шт./год | 7200 |
Кількість рядів, шт. | 6 |
Розмір, мм низ*висота | 90*68 |
Габарити, мм | 2970х2185х1237 |
Вага, кг | 800 |
Інші товари з цієї категорії
- Роторна для печива (РМП)
- рогликова машина
- Машина ШР-1М для цукрового печива
- Машина формувальна А2-ШФЗ
- Машина для виробництва багетів (Італія – Польща)
- Мультіекструзійна машина Tecno-Stamp (Італія)
- роторна-машина-серії-rfn-для-виробництва-печива
- Машина для формування тестових заготовок А2 ШФЗ
- Круассаномат Seweer Rondo
- Ротаційно-формувальна машина LASER RM50-60/N
- ANKO Формувальна м-на для виготовлення-ва виробів із начинкою SD-97B
- Машина ротаційна формувальна РМП-3м
- Баранкова машина Б4-58
- Лінія донатів (пончиків) (США)
- Лінія виробництва хліба, пити, булочок Lippelt