Куттер RMK-120 (неірж. чаша)

Кутери призначені для приготування фаршей варених, варено-копчених, напівкопчених і сирокопчених ковбас, а також емульсій зі свинячої шкірки.
До кутерів, якість яких традиційно на високому рівні, належать моделі типу: К-120F Куттери ряду КF своїми параметрами та якістю виготовлення розміщені на рівні світових стандартів.

Конструкція кутерів спроєктована на оптимальну розробку фаршу. Високі швидкості обертання ножів (до 4800 об/хв) дають змогу отримати якісну розробку ковбасних фаршів і найтонші емульсії зі свинячої шкірки. Кутери мають масивну конструкцію станини, яка зменшує шум і вібрацію за високих обертів обертання ножів. Окремі модулі приводів ізольовані подвійними стінками та наповнені антивібраційною масою.

Легкість регулювання проміжку між ножами та чашею, наявність реверсу та дискового вивантажувача фаршу роблять роботу на слов'ячних куттерах серії «К» ефективною та приємною. Заокруглені форми та полірування ножів дає можливість легкого очищення поверхонь після закінчення робіт, що має вплив на гігієну та безпеку під час роботи. Велика увага приділена ергометрії, а також зручність роботи. Усі головні елементи керування розташовані в полі зору обслуговчого персоналу та вирізняються простотою доступу до них.

RMK — 120 F
Ніж.

  1. Об'єм чаші (л) 120

  2. Максимальне завантаження (кг) 90

  3. Сумарна потужна. Эл. Рух. (кВт) 47

  4. Маса (кг) 1900

  5. Пристрій завантаження —

  6. Вивантажувач фаршу +

  7. Довжина (мм) 2000

  8. Ширина (мм) 1360

  9. Висота (мм) 1320

  10. Швидкість обертання чаші (об/хв) 0-12, 5-12

  11. Швидкість обертання ножів (об/хв) 0-4800

  12. Швидкість ножів у різ. переміш...120/280

  13. Реверсивне перемішування +

Категорія: Устаткування для переробки м'ясаПідкатегорія: Кутери, емульситатори
<< Повернутись до списку