Пароконвектом Convoterm OES 6.10
Новий. Виробник: Convotherm, Німеччина Температурний режим — від: 30 °C до: 250 °C Напруга: 380 В Потужність: 11500 Вт
Інжекторний спосіб пароутворення
– Місткість 7 GN 1/1;
— Електронне керування;
— Система Advanced Closed — для оптимальної якості продукції;
— Crisp&Tasty — багатоступеневе зниження вологості;
– Запатентовані утоплювані двері з подвійним склом;
— Відстань між напрямними 68 мм.
— Функція Cook & Hold і Delta — T — Можливість програмування (250 програм із 20 етапів, включно з кухаркою книгу зі 100 рецептами приготування);
— Додатково укомплектована такими опціями:
– температурний зонд для вимірювання температури всередині продукту;
— зниження швидкості обертання вентилятора
— Функція Press&Go (швидкий доступ до автоматичного приготування страв)
– Режими роботи: пара, 30-120 °C; конвекція, 30-250 °C; комбінований режим, 100-250 °C;
– Розігрів готових страв, 120 — 160 С;
Інші товари з цієї категорії
- Змішувач сухих сипких продуктів
- Молотки для ММ-10
- Автомат газованої води Н-50П
- Жарка для насіння, горіхів
- Компресор ВК-25
- Прес пневматичний паровий ПП-05У2М
- Льдогенератор maja SA110 L
- V-подібний змішувач для сипких
- Піч конвекційна Smeg ALFA
- БЛОКОРЕЗКА ІБ-4
- Фрізер
- Дешеопрокивідник А2-ХП2Д-2
- Смаження для насіння, горіхів
- Подрібнювач маку, спецій
- Млинцевий апарат Італія
- Автомат газованої води Н-50П
- Привід універсальний УКМ
- Сухемолка BOKU
- Пастоприготувач Г7-НПП-1
- Насос системи декорації ТЕТРАПАК
- Краватковий барабан
- Фасувальний автомат сипучих Newtec 8208