Лінія посипання цукерок
Машина декорує верхню та нижню поверхні кондитерських виробів (цукерки, кондитерські пласти, крекер, сушіння тощо) сипучою фракцією (горіх, цукор, мак, кунжут тощо). Машина використовується у складі потокових кондитерських ліній виробництва цукерок, печива.
Принцип роботи:
Сипуча фракція (горіх, насіння соняшника, гарбуза, льону тощо) автоматично подається в приймальний бункер посипальної лінії, звідки відбувається розподіл сипучої фракції рівною шторкою заданої товщини на верх кондитерських виробів. Надлишки сипучої фракції потрапляють у спеціальний бункер, звідки так само автоматично подаються в приймальний бункер лінії посипання, таким чином лінія посипання має повністю замкнутий цикл, що виключає масову ручну працю.
Категорія: Хлібопекарське та кондитерське обладнанняПідкатегорія: Різне
Інші товари з цієї категорії
- Обсмажування арахісу з сорочкою
- МАК-1 - Багатофункціональний кухонний апарат
- Ірисна лінія
- Машина для глазурування пряників А2-ТКЛ
- Машина темпераційна МТ-250
- Машина для розпилення шоколаду Choco-Spray 100
- Млин диференціальний 310 Nagema
- НАМАЗУВАЛЬНА МАШИНА NAGEMA
- Різка вафельних листів NAGEMA
- Преси для піци Sigma SPZ
- Змішувач харчових продуктів
- ПОРШНЕВИЙ ШПРИЦ-ДОЗАТОР GAMI
- Сухемолка BOKU
- МАШИНА ДЛЯ ДЕКОРОВАННЯ КОНДИТЕРСКИХ ЗІЗІЛИЙ
- Ирисная лінія
- Пекарня Туреччина
- Машина темпераційна МТ-250;МТ-100
- Темперуюча машина безперервної дії PLUS
- Круассаномат CIM-1500 Італія