Преси для піци Sigma SPZ

Піца-преси Sigma використовують холодний метод формування тестової заготовки. Повністю імітують ручну працю піцайолу.

Піца-преси Sigma SPZ 40 і SPZ 50 використовують холодний метод формування тестової заготовки. Повністю імітують ручну працю піцайолу.

Прес для піци Sigma SPZ дає змогу надавати тіста потрібної форми за певної товщини.

Система мікророзкочування полягає в приготуванні основи для піци без нагрівання, ніби це робили професіонал і дбайливо розкочували тісто, що не змінює його структури.

Основні переваги:
• Холодний метод (Cool System "SPRIZZA") формування тестової заготовки
    для піци.
• Запатентована система мікророліків.
• Формування краю піци.
• Товщина піци регулюється.
• Автоматичний запуск/остановлення преса.
• Відповідні стандарти ЄС.

Технічні характеристики:

МодельДіаметр круга, ммРозміри, ммПотужність, кВтВага, кг
SPZ 40400570 x 670 x 7700,55120
SPZ 50500700 x 820 x 8400,75150

 

Категорія: Хлібопекарське та кондитерське обладнанняПідкатегорія: Різне
<< Повернутись до списку