Преси для піци Sigma SPZ
Піца-преси Sigma використовують холодний метод формування тестової заготовки. Повністю імітують ручну працю піцайолу.
Піца-преси Sigma SPZ 40 і SPZ 50 використовують холодний метод формування тестової заготовки. Повністю імітують ручну працю піцайолу.
Прес для піци Sigma SPZ дає змогу надавати тіста потрібної форми за певної товщини.
Система мікророзкочування полягає в приготуванні основи для піци без нагрівання, ніби це робили професіонал і дбайливо розкочували тісто, що не змінює його структури.
Основні переваги:
• Холодний метод (Cool System "SPRIZZA") формування тестової заготовки
для піци.
• Запатентована система мікророліків.
• Формування краю піци.
• Товщина піци регулюється.
• Автоматичний запуск/остановлення преса.
• Відповідні стандарти ЄС.
Технічні характеристики:
Модель | Діаметр круга, мм | Розміри, мм | Потужність, кВт | Вага, кг |
SPZ 40 | 400 | 570 x 670 x 770 | 0,55 | 120 |
SPZ 50 | 500 | 700 x 820 x 840 | 0,75 | 150 |
Інші товари з цієї категорії
- Обсмажування арахісу з сорочкою
- МАК-1 - Багатофункціональний кухонний апарат
- Ірисна лінія
- Машина для глазурування пряників А2-ТКЛ
- Машина темпераційна МТ-250
- Машина для розпилення шоколаду Choco-Spray 100
- Млин диференціальний 310 Nagema
- НАМАЗУВАЛЬНА МАШИНА NAGEMA
- Різка вафельних листів NAGEMA
- Змішувач харчових продуктів
- ПОРШНЕВИЙ ШПРИЦ-ДОЗАТОР GAMI
- Сухемолка BOKU
- МАШИНА ДЛЯ ДЕКОРОВАННЯ КОНДИТЕРСКИХ ЗІЗІЛИЙ
- Ирисная лінія
- Пекарня Туреччина
- Машина темпераційна МТ-250;МТ-100
- Темперуюча машина безперервної дії PLUS
- Круассаномат CIM-1500 Італія