Машина темпераційна МТ-250
Призначення: для темпування кондитерських мас.
Технічна характеристика:
- Робоча ємність бака, м3 — 0,25
- Тиск пари, Нпа — 0,4
Маса: 930 кг
Потужність: 2,2 кВт
Габаритні розміри ДхШхВ: 1500х1200х1550 мм
Матеріал: Зовні облицьована неіржавкою.
Категорія: Хлібопекарське та кондитерське обладнанняПідкатегорія: Різне
Інші товари з цієї категорії
- Обсмажування арахісу з сорочкою
- МАК-1 - Багатофункціональний кухонний апарат
- Ірисна лінія
- Машина для глазурування пряників А2-ТКЛ
- Машина для розпилення шоколаду Choco-Spray 100
- Млин диференціальний 310 Nagema
- НАМАЗУВАЛЬНА МАШИНА NAGEMA
- Різка вафельних листів NAGEMA
- Преси для піци Sigma SPZ
- Змішувач харчових продуктів
- ПОРШНЕВИЙ ШПРИЦ-ДОЗАТОР GAMI
- Сухемолка BOKU
- МАШИНА ДЛЯ ДЕКОРОВАННЯ КОНДИТЕРСКИХ ЗІЗІЛИЙ
- Ирисная лінія
- Пекарня Туреччина
- Машина темпераційна МТ-250;МТ-100
- Темперуюча машина безперервної дії PLUS
- Круассаномат CIM-1500 Італія