Шафа розстійна Abat ШРТ 10-1/1М
Шафа розстоєчна теплова Abat ШРТ-10-1/1М
Шафа розстоєчна теплова Abat ШРТ-10-1/1М використовуються на підприємствах громадського харчування для вистоювання дрібноштучних кондитерських та хлібобулочних виробів, а також заморожених напівфабрикатів. Температура регулюється від 30 до 85°С. Шафа розстоєчна теплова Abat ШРТ-10-1/1 М має 10 рівнів GN 1/1. За рахунок застосування конвенції в камері відбувається рівномірний розподіл тепла. Під впливом температури, через випаровування вологи з ванни, досягається парозволоження. Шафа розстоєчна теплова Abat ШРТ-10-1/1 М оснащена скляними дверима і підсвічуванням. Це дозволяє контролювати процес вистоювання. Підприємства громадського харчування використовують шафи для розстоювання у складі технологічної лінії з конвекційними шафами або пароконвектоматами.
Технічні характеристики:
Номінальна споживана потужність: 2,53 кВт
Номінальна напруга: 220 В
Кількість ТЕНів: 2 шт.
Діапазон регулювання температури: 30 - 85 °С
Витрата електроенергії для підтримки температури 40 °С: не більше 0,6 Об'єм води, що заливається у ванну: 3 л
Корисний об'єм камери: 0,28 м³
Розміри листа: 530х325 мм
Кількість деко: 10 шт.
Маса: 85 кг
Основні | |
---|---|
Виробник | Abat |
Країна виробник | Росія |
Вигляд обладнання | Розстоювальна шафа |