Шафа розстійна Abat ШРТ 10-1/1М

Шафа розстоєчна теплова Abat ШРТ-10-1/1М

Шафа розстоєчна теплова Abat ШРТ-10-1/1М використовуються на підприємствах громадського харчування для вистоювання дрібноштучних кондитерських та хлібобулочних виробів, а також заморожених напівфабрикатів. Температура регулюється від 30 до 85°С. Шафа розстоєчна теплова Abat ШРТ-10-1/1 М має 10 рівнів GN 1/1. За рахунок застосування конвенції в камері відбувається рівномірний розподіл тепла. Під впливом температури, через випаровування вологи з ванни, досягається парозволоження. Шафа розстоєчна теплова Abat ШРТ-10-1/1 М оснащена скляними дверима і підсвічуванням. Це дозволяє контролювати процес вистоювання. Підприємства громадського харчування використовують шафи для розстоювання у складі технологічної лінії з конвекційними шафами або пароконвектоматами.

Технічні характеристики:

Номінальна споживана потужність: 2,53 кВт

Номінальна напруга: 220 В

Кількість ТЕНів: 2 шт.

Діапазон регулювання температури: 30 - 85 °С

Витрата електроенергії для підтримки температури 40 °С: не більше 0,6 Об'єм води, що заливається у ванну: 3 л

Корисний об'єм камери: 0,28 м³

Розміри листа: 530х325 мм

Кількість деко: 10 шт.

Маса: 85 кг

Характеристики
Основні
Виробник Abat
Країна виробник Росія
Вигляд обладнання Розстоювальна шафа
Категорія: Хлібопекарське та кондитерське обладнанняПідкатегорія: Шафи розстійні
<< Повернутись до списку