Прес механічного обвалювання УНІКОН-400
УНІКОН-400
Загальний принцип дії:
Принцип, який застосовується в пресах типу «УНІКОН», полягає в тому, що залишки м'яса відокремлюються від кісток під тиском і фільтруються через гільзу-фільтр.
Підвищення тиску відбувається поступово, в міру просування сировини всередині робочої частини преса.
Встановлена потужність, кВт: 7,5
площа, що займається, м2: 0,97
Продуктивність (технічна) залежно від вихідної сировини: 400-500
Продуктивність за рибою вдвічі більша: 800-1000
Вихід м'ясної маси, % від підготовленої сировини:
під час обваляння тушок курей, курчат 75
під час обвалювання каркасів курей, курчат 67
під час обвалювання риби 83-96
у разі дообвалювання риби 60-68
Кількість кісткових увімкнень, % не більш ніж: 0,75
Категорія: Устаткування для переробки м'ясаПідкатегорія: Преса механічної обвалки