Машина для глазурування пряників А2-ТКЛ
Машина для тиражування пряників І8-ТКЛ
Призначення
Машина І8-ТКЛ призначена для тиражування пряників у складі механізованої лінії в цехах кондитерського виробництва.
Технічні характеристики
Продуктивність, кг/год | 600 |
Маса тестових заготовок, г | 10 - 60 |
Встановлена потужність, кВт | 0,37 |
Габаритні розміри, мм | 1380 х 680 х 1400 |
Вага, кг | 90 |
Принцип роботи
У завантажувальний отвір барабана через лоток надходять пряники та цукровий сироп із дозатора. При обертанні барабана пряники купаються в сиропі (тиражуються) і переміщаються за допомогою шнека до вихідного отвору. В результаті тиражування на поверхні пряників утворюється глянсова скоринка з скупченнями цукру, що викристалізувався. Після тиражування пряники подаються на подальшу технологічну обробку. Машина дуже проста в конструкції та експлуатації, але при цьому дає більшу продуктивність.
Категорія: Хлібопекарське та кондитерське обладнанняПідкатегорія: Різне
Інші товари з цієї категорії
- Обсмажування арахісу з сорочкою
- МАК-1 - Багатофункціональний кухонний апарат
- Ірисна лінія
- Машина темпераційна МТ-250
- Машина для розпилення шоколаду Choco-Spray 100
- Млин диференціальний 310 Nagema
- НАМАЗУВАЛЬНА МАШИНА NAGEMA
- Різка вафельних листів NAGEMA
- Преси для піци Sigma SPZ
- Змішувач харчових продуктів
- ПОРШНЕВИЙ ШПРИЦ-ДОЗАТОР GAMI
- Сухемолка BOKU
- МАШИНА ДЛЯ ДЕКОРОВАННЯ КОНДИТЕРСКИХ ЗІЗІЛИЙ
- Ирисная лінія
- Пекарня Туреччина
- Машина темпераційна МТ-250;МТ-100
- Темперуюча машина безперервної дії PLUS
- Круассаномат CIM-1500 Італія