Апарат для приготування шаурми

Принцип дії апарату полягає в тому, що філе з телятини, свинини, баранини або курятини, підготовлене за спеціальною технологією, насаджується на рожен і обертається навколо ТЕНів до його готовності. Просмажений шар м'яса знімається з рожна спеціальним ножем (див. Ножі для шаурми) і відразу ж використовується для приготування страви.
Наявність електроприводу забезпечує рівномірне приготування м'яса без підгоряння. >Всі основні деталі апарату виготовлені з харчової нержавіючої сталі і відповідають усім нормам обладнання для підприємств громадського харчування.
Ви можете приготувати смачну шаурму з хрусткою скоринкою, обсмаживши її в лаваші або питі допомогою гриля-тостера (див. Грилі контактні), який також можна замовити в нашому магазині.
Технічні характеристики:
Габаритні розміри, мм 418х550х952
Напруга, В - 220
Потужність, кВт - 3,6
Обертання шампура, об/хв - 2

Розділ: Устаткування для громадського харчуванняКатегорія: Підприємствам швидкого харчуванняПідкатегорія: Апарат шаурми
<< Повернутись до списку

Інші товари з цієї категорії

    У цій категорії є лише один товар, і він представлений вище на цій сторінці.