Сковорода СЕСМ-0.2

Електросковорода СЕСМ-0.2 підходить для професійної кухні в їдальнях, кафе, міні-пекарнях, ресторанах. Також апарат використовується у виробництві харчової продукції в промислових масштабах.
Сковорода електрична СЕСМ-0.2, з безпосереднім обігрівом, призначена для теплової обробки, м'ясних, рибних та овочевих виробів, гарячим способом, методом гасіння та пасування. >

Номінальна споживана потужність, кВт

6

Номінальна напруга, В

380

Робочий об'єм чаші, л

30

Габаритні розміри, мм

1050x905x850

Час розігріву сковороди до 275 С, хв

40

максимальна температура розігріву пода, С

350

Вага електричної сковороди, кг

200

Матеріал:

нержавіюча сталь, чавун

Категорія: Устаткування для громадського харчуванняПідкатегорія: Сковороди
<< Повернутись до списку