М'ясорубка

М'ясорубки МІМ-300 і МІМ-600 призначені для подрібнення м'яса та риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси та набивання ковбас на підприємствах громадського харчування.

М'ясорубки випускаються у виконанні УЗ за ГОСТ 15150-69 ТУ5.899-111901-88 для експлуатації за температури від плюс 1 до плюс 40 °С.

М'ясорубки для підприємств громадського харчування МІМ-300 та МІМ-600 виробляються відповідно до вимог стандарту СТБ ІСО 9001:2001, мають білоруську,українську і російську сертифікати відповідності та посвідчення про державну гігієнічну реєстрацію. /p>

Основні технічні характеристики м'ясорубок

Найменування параметраМІМ-300МІМ-600
Продуктивність, кг/год, не менше 300 600
Продуктивність при повторному подрібненні котлетної маси, кг/год, не менше 100 200
Номінальна споживана потужність, кВт 1,90 2,71
Живлюча електромережа:
- рід струму
- номінальна напруга, В
- частота обертання шнека, об/хв

трифазний, змінний
380
250
Габаритні розміри, мм, не більше:
- довжина
- ширина
- висота

680
400
441

765
450
576
Маса, кг, не більше 47 56

Примітка: продуктивність м'ясорубок вказана при подрібненні яловичого м'яса другого сорту через дві решітки з діаметром 9 і 5 мм.

Категорія: Устаткування для громадського харчуванняПідкатегорія: М'ясорубки
<< Повернутись до списку

Інші товари з цієї категорії