Машина темпераційна МТ-250
Призначення: для темпування кондитерських мас.
Технічна характеристика:
- Робоча ємність бака, м3 — 0,25
 - Тиск пари, Нпа — 0,4
 
Маса: 930 кг
Потужність: 2,2 кВт
Габаритні розміри ДхШхВ: 1500х1200х1550 мм
Матеріал: Зовні облицьована неіржавкою.
Категорія: Хлібопекарське та кондитерське обладнанняПідкатегорія: Різне
                    Інші товари з цієї категорії
- Обсмажування арахісу з сорочкою
 - МАК-1 - Багатофункціональний кухонний апарат
 - Ірисна лінія
 - Машина для глазурування пряників А2-ТКЛ
 - Машина для розпилення шоколаду Choco-Spray 100
 - Млин диференціальний 310 Nagema
 - НАМАЗУВАЛЬНА МАШИНА NAGEMA
 - Різка вафельних листів NAGEMA
 - Преси для піци Sigma SPZ
 - Змішувач харчових продуктів
 - ПОРШНЕВИЙ ШПРИЦ-ДОЗАТОР GAMI
 - Сухемолка BOKU
 - МАШИНА ДЛЯ ДЕКОРОВАННЯ КОНДИТЕРСКИХ ЗІЗІЛИЙ
 - Ирисная лінія
 - Пекарня Туреччина
 - Машина темпераційна МТ-250;МТ-100
 - Темперуюча машина безперервної дії PLUS
 - Круассаномат CIM-1500 Італія