Куттер RMK-120 (нерж. чаша)

Куттери призначені для приготування фаршів варених, варено-копчених, напівкопчених і сирокопчених ковбас, а також емульсій зі свинячої шкурки.
До куттерів, якість яких традиційно на високому рівні, відносяться моделі типу: К-120F Кутери ряду КF своїми параметрами та якістю виготовлення перебувають на рівні світових стандартів.

Конструкція куттерів спроектована на оптимальну розробку фаршу. Високі швидкості обертання ножів (до 4800 об/хв) дозволяють отримати якісну розробку ковбасних фаршів та найтонші емульсії зі свинячої шкірки. Куттери мають масивну конструкцію станини, яка зменшує шум і вібрацію при високих обертах ножів. Окремі модулі приводів ізольовані подвійними стінками та наповнені антивібраційною масою.

Легкість регулювання зазору між ножами та чашею, наявність реверсу та дискового вивантажувача фаршу роблять роботу на словацьких куттерах серії «К» ефективною та приємною. Закруглені форми та полірування ножів дає можливість легкого очищення поверхонь після закінчення робіт, що має вплив на гігієну та безпеку під час роботи. Велику увагу приділено ергонометрії, а також зручність роботи. Всі головні елементи управління знаходяться в полі зору обслуговуючого персоналу та відрізняються простотою доступу до них.

RMK - 120 F
Нерж.

  1. Об'єм чаші (л) 120

  2. Максимальне завантаження (кг) 90

  3. Сумарна потужн. Ел. Двигун. (кВт) 47

  4. Маса (кг) 1900

  5. Пристрій завантаження-

  6. Вивантажувач фаршу +

  7. Довжина (мм) 2000

  8. Ширина (мм) 1360

  9. Висота (мм) 1320

  10. Швидкість обертання чаші (об/хв) 0-12, 5-12

  11. Швидкість обертання ножів (про/хв) 0-4800

  12. Швидкість ножів у реж. переміш…120/280

  13. Реверсивне перемішування +

Категорія: Устаткування для переробки м'ясаПідкатегорія: Кутери, емульситатори
<< Повернутись до списку