Куттер вакуумний ІПКС-032В

Куттер вакуумний ІПКС-032В

Призначений для подрібнення м'яса та приготування фаршу при виробництві ковбасних виробів, паштетів і пельменів, подрібнення та змішування охолоджених овочів, безкісткової фруктової, рибної сировини та інших продуктів в умовах вакууму - всі деталі, що стикаються з продуктами, виконані з харчової нержавіючої сталі - вивантаження здійснюється за рахунок перекидання чаші над приймальною ємністю - має фіксуючий пристрій для утримання чаші в робочому положенні - для створення вакууму оснащений мембранним насосом НВМ-10/1 - комплектується двошвидкісним електродвигуном і термодатчиком для контролю температури фаршу в процесі куттерування - кут посадки серпоподібних ножів забезпечує тільки різання продукту, але і ретельніше його перемішування - блок управління, що забезпечує роботу куттера, виконаний у корпусі зі ступенем захисту IP54 - оснащений лійкою для внесення додаткових інгредієнтів безпосередньо при куттеруванні

Технічні дані

Маса, кг 150 Габаритні розміри, мм 700х650х1350

Характеристики

Країна виробник Росія

Категорія: Устаткування для переробки м'ясаПідкатегорія: Кутери, емульситатори
<< Повернутись до списку