Круассаномат фірми Teknostamap (Італія)

Круассаномат Croymat фірми Teknostamap (Італія) призначений для високоякісного та продуктивного автоматичного формування круасанів із пласту тіста намотаного на качалку та формування інших борошняних виробів із пласту тіста, намотаного на качалку. Круасани без начинки, вагою від 15 до 150 г.
Принцип роботи круасаномату Croymat 
Калібратор на вході: слугує для калібрування тіста до необхідної товщини та скріплює смуги тіста між собою, уникаючи формування "хвостів" і "голов" тестових смуг. Вузол намотування: регулювання розкриття та змикання валків калібрування дає змогу змінювати кількість обертів під час намотування тіста. Щільність намотування регулюється ступенем змикання або відкриття транспортерів, що дає змогу випускати вироби будь-якого типу. Стрічки транспортера намотування легко знімаються для швидкого промивання й чищення. Система різання: різання тіста відбувається у дві фази з тим, щоб тісто не прилипало до штампа. Різниця швидкостей транспортерів дає змогу забезпечити нормальне проходження трикутників у вузлі намотування. Ролики різання можуть бути замінені за кілька секунд.
Особливості круасаномату:
• Ідеальна машина для нарізування та формування круасанів, а також нарізання виробів зі слоєного та інших типів тіста (міні-піци, конвертики, джерела тощо)
• Машина для круасанів обладнана вхідним траспортером із бічними роликами для зрізання відходів.
• Перед групою нарізування встановлені калібрувальні валки.
• Для нарізання круасанів кріпляться два різальні вали: поздовжнє та поперечне різання.
• За заявкою клієнта круасаномат може бути укомплектований валями різання виробів інших форм (круглої, овальної, квадратної, шестикутної тощо) і вихідним транспортером, керованим педаллю. 
Характеристики круасономату:

Потужність, кВт 2,5
Ширина стрічки, мм580
Продуктивність, шт./год 7200
Кількість рядів, шт.6
Розмір, мм низ*висота90*68
Габарити, мм 2970х2185х1237
Вага, кг800

 

Розділ: Хлібопекарське та кондитерське обладнанняКатегорія: Формувальні та відсаджувальні машиниПідкатегорія: Формувальні
<< Повернутись до списку