Шафа шокової заморозки Apach SH05

Шафа шокового заморожування працює в 2-х режимах:

  1. Швидке охолодження (від +90 до +3°С). Цей режим використовується для швидкого охолодження готових страв до +3 ° С за короткий проміжок часу. За такої інтенсивності охолодження страви зберігають всі свої смакові якості і можуть зберігатися значно довше, ніж при звичайному охолодженні.
  2. Швидке заморожування (від +90 ° С до -18 ° С). У камеру шафи за допомогою потужних вентиляторів подається охолоджене до -40°С повітря і температура всередині продукту швидко знижується до -18°С. Завдяки такій інтенсивній заморозці продукт замерзає дрібними кристалами льоду, внаслідок чого:
  • внутрішні волокна тканин продукту не ушкоджуються;
  • початкова структура продукту змінюється;
  • у ньому зберігаються всі корисні мікроелементи;
  • значно збільшується термін зберігання.

Характеристики Шкаф шоковой заморозки Apach SH05

Окружающая температура, °C+43
Габариты камеры (ШхГхВ), см60x40x42
Количество уровней, шт5
Производительность при заморозке до -18°С, кг15
Производительность при охлаждении до +3°С, кг20
Размер противня (ШхГ), см60х40 или ГН 1/1
Расстояние между направляющими, см7
Материал изготовления корпусанерж. сталь
Общая мощность, кВт1,4
Напряжение в сети, В220
Марка фреона507 рэндов
Вид контроллераэлектронный
Габариты без упаковки (ШхГхВ), см75x74x85
Вес без упаковки, кг71
Страна – изготовительИталия
Категорія: Устаткування для громадського харчуванняПідкатегорія: Різне
<< Повернутись до списку