Преси для піци Sigma SPZ
Піца-преси Sigma використовують холодний метод формування тестової заготівлі. Повністю імітують ручну працю піццайолу.
Піца-преси Sigma SPZ 40 та SPZ 50 використовують холодний метод формування тестової заготівлі. Прес для піци Sigma SPZ дозволяє надавати тесту необхідну форму при певній товщині. Система мікророзкочування полягає в приготуванні основи для піци без нагрівання, як би це робив професіонал і дбайливо розкочував тісто, що не змінює його структури. /> для піци.
• Запатентована система мікро-роликів.
• Формування краю піци.
• Товщина піци регулюється.
• Автоматичний запуск/зупинка преса.
• Відповідність стандартам ЄС.
Технічні характеристики:
Модель | Діаметр кола, мм | Розміри, мм | Потужність, кВт | Вага, кг |
SPZ 40 | 400 | 570 x 670 x 770 | 0,55 | 120 |
SPZ 50 | 500 | 700 x 820 x 840 | 0,75 | 150 |
Категорія: Устаткування для громадського харчуванняПідкатегорія: Різне