Кремовзбивальна машина МВ-60;МПВ-60;МВУ-60

Призначена для виготовлення м'якого тіста, бісквітної маси, збитих вершків, білкових, яєчних та ін. кондитерських сумішей, мусів, олійних кремів.

машина МВ — 60
Призначена для збивання вершкового крему, яєчно-цукрової та білково-цукрової суміші для бісквітів, млинців, замішування дріжджового тіста. Машина може встановлюватися в кондитерських цехах хлібозаводів, кафе, ресторанах, столових.
Технічні характеристики:
1. Місткість ялинки, л 60
2. Частота обертання

робочого органа, об./хв

I-тя швидкість 70

II швидкість 210

III-тя швидкість 320

3. Потужність, кВт 2,2
4. Напруга, В 380
5. Габаритні розміри, мм

довжина 1105

ширина 650

висота 1300

6. Маса, кг 310

Комплект постачання:
Дежа н/с (60) 1шт
Віночок прутковий 1 шт.
Віночок решітчастий 1 шт.

 
Категорія: Хлібопекарське та кондитерське обладнанняПідкатегорія: Міксери та кремозбивальні
<< Повернутись до списку