КСМ 100

Машини кремозбивальні призначені для збивання мас напівфабрикатів під час виготовлення тортів, кексів, рулетів та інших кондитерських виробів.

Продуктивність, кг/год — 120
кексової маси — 60
білковою — 80
бісквітної — 120
пісочного тіста — 55
Робоча місткість, л 100
Швидкість обертання збивача, об/хв 220-280
Регулювання частоти обертання безступеневе
Підйом і опускання чана механічне
Висота підіймання чана, мм 1420
Потужність, кВт 2,2
Габаритні розміри, мм 1175х910х1640
Маса, кг, не більш ніж 680

Міксер 100 л, після капремонту.

Категорія: Хлібопекарське та кондитерське обладнанняПідкатегорія: Міксери та кремозбивальні
<< Повернутись до списку